Menipas akkia taas pari viikkoa. Nyt on pari yota nukuttu Khao Lakissa. Majoituksen tahdet on tippunut 4-5 tahdesta tavalliselle tasolle ja hiljaiseloon palattu "Kiljusten herrasvaen" palattua Suomen kamaralle. Suuresti kiitos majoituksesta ja ihanasta seurasta! Tuli ihan tarpeeseen seuranlisays valilla, vaikkakin karu oli paluu matka-arkeen! ;) Menoa oli paljon ja vakio tuktuk-kuskit tuli tutuiksi ajellessa ympari kaupunkia ja tutustuessa Phukettiin. Me ollaan nyt Khao Lakin Nang Thong rannan tuntumassa (kavelymatkaa 5 min). Rannat ei oo kaksiset verrattuna Phuketin valkoisiin hiekkarantoihin! Jos Phuketissa oli paljon suomalaisia, niin taalla kaytannossa lahes joka neljas on suomalainen. Ehdottomasti lapsiperheiden ja elakelaisparien suosiossa. Eilen kaytiin tutkimassa yoelamaa suomalaispoppoon kera.. Todella hyvaa livemusiikkia soitettiin Happy Snapperissa! Loistavia biiseja! Pienoinen yllatys oli, kun bandin jalkeen dj laitto kehiin Reggearekka-biisin. Oli aika veikeeta tanssia suomibiisin tahdissa! :)

Phukettia tuli kierreltya ihan urakalla. Kaytiin kalastamassa. Saaliiksi saatiin 28 tonnikalaa, joista 3 oli liian pikkusia, joten ne laitettiin kasvamaan. Samalla kaytiin vahan snorklailemassa Raya Yain saarella. Rantaelamasta nautiskeltiin Nai Harnin ja Karonin hiekkarannoilla seka korallisaarella. Phuket townin yomarkkinat ja Afrodite Cabaree piti myos kayda katsastamassa. Kylla Cabareessa unohti valilla, etta lavalla oli pelkkia miehia! Oli sen verran hyvakroppaisia tapauksia. Ei reissua ilman pienta pettymysta ja talla kertaa sen aiheutti Phuketin elaintarha, joka oli todella huono. Hakit oli tosi pienia ja harmaita. Elaimilla ei ollu mitaan virikkeita, hyva jos juotavaa ja osa elaimista oli aika huonokuntoisen nakoisia. Akvaariot oli kuitenkin ehdottomasti pohjanoteeraus.. :(

Eilen saatiin pitkan harkinnan ja vertailun jalkeen varattua sukelluskurssi. Tarkoitus oli varata perus PADI open water diver-kurssi, mutta ahneus kasvaa syodessa ja nyt sukellellaankin 14 sukellusta neljan sijaan. Otettiin reissu, jossa asustellaan laivalla 4 yota ja 4 paivaa.. Huomenna alkaa teoriaopinnot elikka paluu koulun penkille ja sitten allasharjoitusten kautta maailman parhaille sukelluspaikoille nautiskelemaan all inclusivesta! Ei yhtaan hassumpi suunnitelma alkavalle viikolle.. Lauantaina on paluu maihin ja sit sunnuntaina luultavasti suuntana Penang ja sielta Indonesiaan kunhan ehtii. Muutetaankin loppureissun suunnitelmia ja taidetaan palailla viela Thaimaan saaria tutkailemaan ennen kotiin paluuta.